Creo 5.0! Nove mogućnosti

 

Creo 5.0 se fokusira na 4 glavne teme: Modeliranje i projektovanje, Simulacije, Proizvodnju i Unapređenje produktivnosti sa poboljšanjem saradnje sa drugim softverima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poligonalni izlaz iz Optimizacije Topologije
Modeliranje i projektovanje

Optimizacija topologije
Creo 5.0 uvodi Optimizaciju Topologije. Sada možete uštedeti vreme i ubrzati inovacije kreiranjem optimizovanih oblika direktno u Creo-u. Vi definišete ciljeve i ograničenja i Creo radi sve ostalo. Najbolje od svega je to što vaš 3D model zadržava svoju inženjersku nameru. Jedan sistem, sve parametarska geometrija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Analiza strujanja u Creo-u 5.0
Simulacija i projektovanje

Simulacija strujanja fluida (CFD)
Creo je dugo nudio opširne alate za analizu konačnim elementima. Ali sada, Creo 5.0 takođe dodaje mogućnost za procenu kako tečnosti i gasovi struje pored Vašeg modela. Novi Creo paketi za analizu strujanja nude kompletan set CFD alata koji nije namenjen samo ekspertima za analize, već za svakodnevni rad inženjera projektanata takođe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deo se pojavljuje na postolju za štampu sa generisanim potpornim strukturama
Proizvodnja

Aditivna proizvodnja

Creo Vam već omogućava da dizajnirate, optimizujete, proverite pred štampu, i aditivno proizvedete svoje delove bez potrebe za višestrukim softverima. Nema više nepovezanog procea, nema više trošenja vremena na rekreiranje modela, samo više vremena za ono što je stvarno važno – vaš dizajn. Creo 5.0 dalje produžava ove mogućnosti.

Nova Ekstenzija Creo Additive Manufacturing Plus za Materijalizaciju proširuje Creo-ve mogućnosti aditivne proizvodnje na Biblioteku materijalizacije 3D štampača, uključujući mogućnost za kreiranje i prilagođavanje potpornih struktura potrebnih za štampanje metala. Dodatno, možete upravljati driver-ima za štampu, pristupati profilima štampača, i direktno štampati na nekih 70% štampača za metal na tržištu.

Mold Machining

Kao pomoć onima koji kreiraju jednokratne i niskozapreminske modele, PTC je predstavio Creo Mold Machining Ekstenziju. Objekte kao što su modeli, alati, elektrode i kalupi potrebno je proizvesti povremeno. Kao takvo, brzo kreiranje putanje alata može biti praktičnije za proizvođače proizvoda, nego procesi korišćeni za proizvodnju stotina ili hiljada proizvoda.

Creo Mold Machining Ekstenzija omogućava visoko-brzinske sekvence, više procesorske mogućnosti za brzo računanje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Produktivnost i Kolaboracija
Svake godine, Creo dodaje unapređenja u cilju poboljšanja produktivnosti i kolaboracije. U Creo-u 5.0, nemojte propustiti:
Volume sweeps

Kreiranje tačne 3D geomterijske reprezentacije za delove obrađene reznim alatima umesto 2D sweep aproksimacije.

Sketch regioni

Jednostavno selektujte više regiona na crtežu, ponovno koristite skech za kreiranje više od jednog feature-a i kreirajte složenu geometriju brže nego ikad.

Projektovanje u perspektivi

Za realističniji izgled dok modelujete, prebacite se iz ortografskog moda u perspektivni mod rada.

Draft Rounds

Jednostavno primenite nagibe na modele koji sadrže zaobljenja i oborene ivice.

Unite for Autodesk

Pre nekoliko godina, Creo je predstavio Unite tehnologiju za razvojne inženjere koji rade sa fajlovima iz CAD sistema kao što su CATIA, Siemens NX i Solidworks. Sa Unite tehnologijom, projektanti mogu da rade efikasnije i da postave inženjersku ideju sa podacima drugih formata CAD softvera.

U Creo-u 5.0, Creo je unapredio Vaše multi-CAD mogućnosti za rad sa Autodesk Inventor-om. Sada, inženjeri mogu da otvaraju Inventor fajlove u Creo Parametric-u, bez Inventor licence. I sa novom Creo Collaboration Ekstenzijom za Autodesk Inventor, modeli ostaju ažurirani dok se vrše promene na originalnom fajlu.

Ažuriranje Inventor modela sa Creo Collaboration Ekstenzijom za Autodesk Inventor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ICYMI
I ako niste ažurirali svoju Creo 4.0 instalaciju nedavno, nemojte propustiti ove nove mogućnosti koje su ušle u Creo 4.0 prošle godine:
Proširena stvarnost (Augmented Reality)
U softveru ćete pronaći nekoliko novih mogućnosti u proširenoj stvarnosti. Sa samo nekoliko klikova, možete pretvoriti svoje modele u impresivno 3D iskustvo koje ljudi mogu videti na svojim smart telefonima ili tabletima. A nedavno PTC je predstavio Creo Design Share Ekstenziju, koja Vam dozvoljava da kontrolišete ko može da vidi AR iskustvo.
“Sa Creo Design Share Ekstenzijom, sada imate sjajan alat za deljenje vaše vizije sa potencijalnim prodavcima na primer,” kaže Sagar. “I kada ste izabrali željenog dobavljača, možete jednostavno ukloniti ostale sa vaše liste za pregled.”
Dizajn za povezivanje
Konačno, u Creo-u 4 dodali su mogućnost za ugradnju senzora direktno u Vaš CAD model. PTC je takođe predstavio Creo Product Insight, koji možete koristiti da učitate podatke sa ovih senzora nazad u vaš digitalni dizajn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Započnite rad sa Creo 5.0 sada! Iskusite projektovanje kakvo bi trebalo da bude.
Novi u Creo-u?
Započnite Probnu verziju!
Kontaktirajte nas za svoju 30-dnevnu potpuno funkcionalnu probnu verziju Creo 5.0

Pretplatnici?
Preuzmite najnoviju verziju!
Proverite svoju besplatnu Creo Upgrade Checklist-u!

Isteklo vam je održavanje?
Reaktivirajte ugovor
Reaktivirajte svoju neaktivnu licencu do juna 2018 za doživotnu uštedu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktirajte nas na našoj kontakt strani kako bismo odgovorili na Vaš zahtev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terms & Conditions

*Offer is available exclusively through participating PTC resellers only. The time limited offer applies exclusively to companies with PTC Creo products no longer covered by a Support Agreement. This offer cannot be used with Educational licenses. Offer begins April 2, 2018 and expires June 29, 2018 at 11:59PM EST. This offer cannot be combined with any other discount or offer. Other restrictions may apply. Contact PTC or your local participating PTC reseller for further details.

**Creo Topology Optimization Extension available for Summer 2018, in the first maintenance build of Creo 5.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 2 =