sr

All things Creo

Mi razumemo vaše specifične potrebe prilikom razvoja i projektovanja proizvoda.

 

Bilo da dizajnirate anti-gravitacioni skejt bord, digitalni sat koji govori, bluetooth mini liniju ili buduću generaciju sportskog automobila, Creo je specijalizovao proširive mogućnosti da odgovori na sve potrebe procesa razvoja i projektovanja vašeg proizvoda.

 


 

All Things Design

Bez obzira na to koji je vaš specifični projektni zadatak – bilo da vam je potrebno direktno ili parametarsko modeliranje – Creo nudi širok spektar specijalizovanih ekstenzija da vam pomognu pri inovaciji, bržem radu, kao i efikasnijoj organizaciji.

 

 

 

All Things Analysis

Omogućite brže i bolje donošenje odluka pri projektovanju koristeći Creo analysis mogućnosti. Simulacijama u ranim fazama projektovanja umanjuju se skupi troškovi izrade fizičkih prototipa i povećavaju trajnost, pouzdanost kao i sigurnost proizvoda.

 

 

 

All Things Manufacturing

Brz prelazak iz projektovanja u proizvodnju sa Creom. Jedan objedinjeni sistem omogućuje vam da uvek imate kontinuitet podataka, tako da kada se model promeni, menjaju se i definisane obrade. Creo mogućnost integrisanog direktnog modeliranja dozvoljava lake izmene i pojednostavljenja modela ili odražava vaš proizvodni proces.

 

 

All Things Connectivity

U eri IoT (Internet of Things) na raspolaganju vam mogu bit ipodaci o upotrebi proizvoda sa opitnog stola ili sa terena u eksploataciji – kako biste kreirali pametnije koristeći Creo. Saradnja sa drugima nikada nije bila lakša, Creo poseduje integrisanu proširenu stvarnost (AR) i mogućnost razmene fajlova od različitih CAD sistema.

 

 

popust2

 

 

 

Najnovija verzija Creo paketa je  CREO 5.0