3d-connexion

3D Connexion

UPRAVLJAJTE VAŠIM 3D SVETOM

Logitechova kompanija – 3Dconnexion, dizajnira, proizvodi i prodaje nagrađivanu liniju navigacionih uređaja, poznatih pod nazivom 3D navigatori ili 3D miševi, koji višestruko povećavaju produktivnost njihovih korisnika.

Lider u ovoj oblasti, 3Dconnexion kompanija je prepoznala potrebe korisnika iz različitih industrija i kreativnih profesionalaca poput onih koji se bave dizajniranjem proizvoda (u CAD, CAM, CAE aplikacijama), animacijom, modeliranjem i kreiranjem digitalnih sadržaja. Svaki dizajner koji koristi 2D ili 3D softver može maksimalno da unapredi proces rada korišćenjem ovih naprava.

Dizajnirani da funkcionišu u tandemu sa klasičnim mišem, ovi 3D navigatori u potpunosti racionalizuju svu navigaciju na ekranu. U potpunosti eliminišu komplikovanu naizmeničnu upotrebu miša i tastature. Jednostavnim dodirom točkića korisnici mogu u jednom pokretu da koriste pan, zumiranje ili rotaciju dok simultano koriste običan miš u drugoj ruci za selekciju ili editovanje. Navigacija ostaje u drugom planu što omogućava dizajnerima, animatorima i modelarima da se posvete kreativnom zadatku. 3Dconnexion nudi rešenje za širok spektar navigacionih potreba, od najnovijih 3D do 2D softvera, od desktop do laptop upotrebe.

Ubrzavanjem i unapređenjem načina na koji korisnici ulaze u interakciju sa softverskim aplikacijama 3Dconnexion navigatori mogu da povećaju produktivnost do 30% i u isto vreme smanje upotrebu klasičnog miša za više od 50%. Klijenti širom sveta svedoče o značajnom skraćivanju dizajnerskog procesa, poboljšanju kreativnosti i smanjenju poslovnog zamora. 3Dconnexion takođe povećava efektivnost svojih proizvoda ulazeći u strateška partnerstva sa vodećim proizvođačima softvera i hardvera. Ovi navigatori se mogu koristiti za preko 120 softverskih aplikacija. Upravo zato su uređaji 3Dconnexion u mogućnosti da unaprede rad ovih programa i iskoriste snagu i funkcionalnost koju običan miš ne može da obezbedi